Candy Crush Saga

door king

image

Candy Crush Saga is weer een nieuwe “saga” van King zoals we die kennen van Bubble With Saga. De eigenschappen zijn bekend: een relatief simpel spelletje als centraal thema en vervolgens een oplopende lineaire kaart van levels die je moet halen en waarmee je telkens verder vordert. Het spel is schitterend vormgegeven en heeft animaties alsof het papieren voorwerpen zijn op een speelbord allen in de sfeer van een vrolijk speelgoed land.

imageimage

Totaal bevat het spel vooralsnog 260 levels meer dan 300 levels die afwisselende spelers doelen hebben om het level te beeindigen. Juist door de drang om dat level te halen maakt het, net zoals de andere saga’s een leuk spel en “tijdelijk” verslavend totdat het doel bereikt is.

Update: inmiddels zit ik op level 213 , die “onmogelijk” is. Ik heb dit level een tijdje geprobeerd maar het ziet er naar uit dat dit spel speelbaar is tot level 213 waarna ik je zou adviseren om ermee te stopppen.

Update 2: ik heb level 213 gehaald door extra zetten te kopen… het is de eerste / enige keer dat ik iets “koop” in dit spel. Ik zit nu op level 270 (die ook erg moeilijk is).

 1. Facebook pagina: https://www.facebook.com/CandyCrushSaga
 2. Facebook app: https://apps.facebook.com/candycrush

Laatste berichten van Candy Crush Saga:

Candy Crush Saga's Facebook Wall

Candy Crush Saga's Facebook Wall

And here they are, brand new levels for Candy Crush on Facebook! Play Choco Rio Grande and don’t forget to leave your feedback!

Fun this way! --> http://to.king.com/uEDj


Posted: September 18, 2014, 3:30 pm
Remember you have until Sunday 21st to participate in our Candy Crush Bake Off and get yourself a FREE Candy Crush gift box that includes a $75 worth of game cards, a Candy Crush beach towel, exclusive sunglasses, stickers, and more goodies!

More info here: http://to.king.com/JRLZ


Posted: September 17, 2014, 3:30 pm
It’s too bright; too bright that Mole can’t see…but we sense some new levels might be out very soon, so start warming up!

Play here: http://to.king.com/kURW


Posted: September 16, 2014, 3:30 pm
Mornings aren’t for everyone, but they definitely are for one of our Candy Crush characters!

Watch the new Candy Crush Saga short film!Posted: September 15, 2014, 3:30 pm
We would like to wish a Happy Birthday to everyone celebrating in September!

Talking about cakes, who's participating in our bake off?

MORE INFO HERE: http://to.king.com/q2VN


Posted: September 14, 2014, 3:30 pm
Have you seen the amazing Candy Crush Saga TV commercial yet? Watch it here! :)Posted: September 13, 2014, 3:30 pm
CANDY CRUSH BAKE OFF!

Who likes baking? Cupcakes, cookies, birthday cakes… Create a Delicious Candy Crush themed masterpiece and send your work of art to Tiffi@king.com (Make sure you include a visible note in the picture with “CandyCrushBakeOff” so your entry is valid)

We'll create an album with the best of the best and the Candy Crush fans will vote.

The winner selected by our sweet fans will receive a very special giftbox, including $75 in Gamecards, a Candy Crush beach towel, exclusive sunglasses, stickers, and more delicious goodies!
Three runner-ups will also receive some divine prizes, so get baking!

End date to send entries is 21st of September at 23:59 CET


Posted: September 12, 2014, 3:30 pm
Yes, yes, yes! They're here, NEW LEVELS of Candy Crush Saga on Facebook. Don’t forget to let us know what you think!

GAME ON: http://to.king.com/F7Pi


Posted: September 11, 2014, 4:00 pm
Our Super Gamer Lea is back in action and completing level 655 in this clip!Posted: September 11, 2014, 9:00 am
Still don't know what the frog does in Candy Crush Saga? Check out this tutorial!

How the Frog works in Candy Crush Saga: (Click on “read more” for full description if needed)

The frog can be matched like a normal candy, it will eat the same color candies and grow.
After it consumes enough candies the frog will start pulsing.

You can click on it once, hover, and bring it to another part of the board you want to clear. It will then create a wave and take the candies around the selected area.

After this, the frog will then return to normal size and change colour.

Tips:

Combine the frog will special candies!
Use a colour bomb on the same colour candies to make it grow faster!

Yes, yes, yes! They're here, NEW LEVELS of Candy Crush Saga on Facebook. Don’t forget to let us know what you think!Posted: September 10, 2014, 3:30 pm
Can you hear that? It sounds like new Dreamworld episodes will be here soon!

Get ready to Rock! --> http://to.king.com/HthR


Posted: September 9, 2014, 3:30 pm
Watch the new Candy Crush short film below!

King presents: Minty in Tempting Take Off!Posted: September 8, 2014, 3:30 pm
It’s Add Me Day! Comment “Add Me” below if you’re looking for Candy Crush Saga friends to share lives with.

Play Candy Crush Saga → http://to.king.com/nZmt


Posted: September 7, 2014, 3:30 pm
When you’ve been playing Candy Crush for so long that you see people like…


Posted: September 6, 2014, 3:30 pm
Can you guess what music Yeti is grooving to?"Posted: September 5, 2014, 3:30 pm
Brand new levels for Candy Crush Facebook OUT NOW!

Game on! --> http://to.king.com/8qCs


Posted: September 4, 2014, 3:00 pm
Candy Crush Saga Duvet at Amazon UK. Taking Dreamworld to the next level!


Candy Crush Single Duvet Cover Set
www.amazon.co.uk
Fans of the Candy Crush game will love this official duvet cover and pillowcase set! It features lots of recognisable candies from the game on the front and the Candy Crush logo on the reverse of the duvet cover. This item is made from a polycotton blend and is suitable for machine washing and tu...
Posted: September 4, 2014, 9:30 am
Candy Crush bedding at Target? YES!


candy crush at Target
www.target.com
Shop for candy crush at Target
Posted: September 3, 2014, 9:00 pm
Unleash the Bubblegum Troll to remove all the chocolate and put a stop to the evil chocolate spawners!Posted: September 3, 2014, 3:30 pm
Tiffi cosplay by our fan Nicolle King AMAZING ♥


Posted: September 3, 2014, 10:19 am
Level 666 Sneak peek! :DPosted: September 2, 2014, 3:30 pm
We love this Candy Crush T-shirt from Ardene! #ARDENELOVE


Candy Crush
www.ardene.com
Revamp your wardrobe! Pairing a stylish new top with your favorite shorts or skinnies is a great way to freshen up your look!
Posted: September 1, 2014, 4:00 pm
SWEET nails! :)

And fun this way! --> http://to.king.com/o13I


Posted: September 1, 2014, 3:30 pm

 

67 gedachten over “Candy Crush Saga

 1. Catie

  Ik sta voor level 20 moet nu nieuwe vrienden hebben die hebben het level achter mij ook al gehaald maar toch kan ik niet verder, weet jij hoe dat moet ( candy crush)

  Reageren
 2. cogmios

  Het is apart dat het werkt maar als je simpelweg “ADD ME” toevoegt in een comment op de Facebook pagina van Candy Crush dan zijn er altijd wel wat mensen die je toevoegen.

  Deze site is nog vrij vers, ik ben nog aan het denken hoe ik hem ga vormgeven maar ik zet de “add me” sectie iets hoger op de todo lijst, ik heb alleen zeer onregelmatig tijd helaas om deze site te updaten.

  Reageren
 3. Naaz

  Ik zit vast bij level 20
  ik moet meer levels vrij spelen. Het geeft dit aan: Ik moet de volgende episode vrijspelen. Kun jij me helpen?..

  Reageren
 4. Marco

  Ik heb mijn pc opnieuw moeten installeren, nu heb ik het probleem dat als ik Candy Crush wil spelen op facebook dat ik een witte pagina krijg…heeft iemand hier een oplossing voor

  Reageren
  1. Patrick

   Helaas heb ik dit probleem nu ook en ik heb geen nieuwe instalatie gedaan op de laptop. Van het ene op het andere moment werkt het gewoon niet meer

   Reageren
 5. Fabbie

  Hallo, ik wil graag verder met level 35 maar kom niet verder omdat maar 2 vrienden een vrijkaartje hebben gegeven en ik heb er 3 nodig.
  Wil wil mij helpen?:-))

  Gr. Fabbie

  Reageren
 6. m

  wanneer komen de volgende updates uit voor dit spel op android .. bij level 185 houd het op en is het alleen mogelijk om via de laptop te spelen dit is heel erg jammer

  Reageren
  1. Arno

   Alles is te halen zonder te kopen, ik zit zelf nu (vast) in level 305, maar uiteindelijk is alles te doen, met veel geduld en zonder te betalen ;)

   Reageren
 7. kreeft

  ik zit in level 233. Iemand die verder is ? Er komen nu opeens regenboogstrepen over een paar snoepjes waardoor alles vast zit. Wie heeft de oplossing ?

  Reageren
 8. j

  hallo, op mijn pc krijg ik een ander beeld dan op mijn iphone. ik kan het envelopje niet vinden op mijn pc zodat ik mijn gekregen levens niet kan gebruiken. en wat is level 70 ongelooflijk moeilijk :-(

  Reageren
 9. anja

  ik heb een vraag….ik speel candy crush op de PC. Als ik levens krijg van vrienden kan ik die nergens terug vinden…iemand enig idee waar die levens blijven ????

  Reageren
  1. Cindy

   Die levens moet je bewaren in de envelopjes. Als je geen levens meer hebt, kun je de geschonken levens aanbreken. Dat doe je door erop te klikken; vervolgens staan ze in het hartje. Bij 5 levens in het hartje is deze vol.

   Reageren
   1. anja

    nou dat kan dus niet. Als ik candy crush opstart op de computer krijg ik als eerste een schermpje met alle levens die ik gekregen heb. Als ik dat schermpje weg klik met kruisje krijg ik dat schermpje niet meer terug, dus als ik de levens niet accepteer.

    Reageren
    1. eva

     Heb precies hezelfde probleem, bij opstarten zie ik de levens die is gekregen heb maar bij de tijd dat ik ze nodig heb zijn ze nergens meer terug te vinden, en als ik hem opnieuw opstart zijn mijn levens die ik eerder nog in beeld kreeg weg (dit is op de PC en niet via tablet of mobiel)

     Reageren
    2. yntze

     klopt dat is bij mij ook zo, maar een vriendin speelt het op haar mobiel, en daar kun je ze wel terug vinden in een envelopje

     Reageren
 10. senne debaene

  candy crush werkt niet meer op facebook bij mijn vriendin iemand een idee hoe da komt ?????
  is al meer dan een week !!!

  Reageren
 11. Daantje

  Hoeveel vrienden van facebook moeten er levens gevens eer dat je verder kan? Ik heb geen zin om iedere keer 89 cent te betalen…..

  Reageren
 12. Anneke Lugtigheid

  Nou volgens mij ben ik helaas te dom om dit spel te spelen. Haal ik bij level 35 de hoogste score en 3 sterren, dus trots op mezelf, maar heb ik dit niet gedeeld en telt het blijkbaar niet! Moet ik mijzelf gaan verslaan. Joh…dat gaat nooit lukken tenzij ik dingen koop. En dat is nou weer net niet de bedoeling!

  Reageren
 13. Jeroen

  Wanneer ik uitlog op candy crush op de iphone en daarna met een ander facebookaccount in will loggen. logt hij automatisch weer in met het uitgelogde account.
  Weet iemand hier een oplossing voor?
  deinstaleren van beide apps helpt niet.

  Reageren
 14. elif

  Dag ik heb ook een probleem met candy crush saga. Ik zit momenteel lvl 305. Nu kan ik geen levens meer vragen aan mijn vrienden als ik er geen meer heb om te spelen. ik krijg telkens een kadertje (reclame) van heroes saga dat als ik tot level 10 speel ik 5 volle levens en 3 lollies zou krijgen. Ik heb dit spelletje gespeeld maar candy crush pakt het niet. Ik krijg dat reclamebordje maar niet weg. Heb alles geprobeerd apps verwijderen ed. via facebook accountinstellingen. kan iemand me hierbij helpen of weet iemand hier iets over? ik kan geen levens meer vragen en dit maakt het echt lastig.

  Groetjes

  Reageren
  1. a

   Ik heb dit ook..Heb je hier een oplossing voor gekregen?? Ineens kan ik geen vrienden meer vragen terwijl dat anders wel gewoon kon. De knop is veranderd in profiteer of ik moet ook een ander spelletje spelen voor levens!!

   Reageren
 15. Henny

  Heb al 2 dagen een probleem maar krijg geen antwoord. Waarom loopt 316 vast. De snoepjes vallen op elkaar en niet naast elkaar. Er is geen beweging in te krijgen. Alle snoepjes slaan vast.

  Reageren
 16. leonie

  waar kan ik uitzetten dat ik via FB continue updates krijg van de status van vrienden ?
  als ze een level gehaald hebben, maar ook als ze levens vragen. ik wordt er helemaal gek van

  Reageren
 17. Gerina

  Als mij levens op zijn kan ik alleen nog maar levens kopen of een spel spelen zodat ik levens verdien, maar niet meer door vrienden te vragen me te helpen. Weet iemand hoe dat kan?

  Reageren
 18. van eeghem

  ik kan geen levens en kaartjes vragen meer via mijn tablet,zit in 320,krijg wel de lijst met vrienden,maar kan niks aanklikken,dus kom niet verder,hoe kan dit?

  Reageren

Reageren / Deel Tips / Vrienden Nodig / Vragen