Candy Crush Saga

door king

image

Candy Crush Saga is weer een nieuwe “saga” van King zoals we die kennen van Bubble With Saga. De eigenschappen zijn bekend: een relatief simpel spelletje als centraal thema en vervolgens een oplopende lineaire kaart van levels die je moet halen en waarmee je telkens verder vordert. Het spel is schitterend vormgegeven en heeft animaties alsof het papieren voorwerpen zijn op een speelbord allen in de sfeer van een vrolijk speelgoed land.

imageimage

Totaal bevat het spel vooralsnog 260 levels meer dan 300 levels die afwisselende spelers doelen hebben om het level te beeindigen. Juist door de drang om dat level te halen maakt het, net zoals de andere saga’s een leuk spel en “tijdelijk” verslavend totdat het doel bereikt is.

Update: inmiddels zit ik op level 213 , die “onmogelijk” is. Ik heb dit level een tijdje geprobeerd maar het ziet er naar uit dat dit spel speelbaar is tot level 213 waarna ik je zou adviseren om ermee te stopppen.

Update 2: ik heb level 213 gehaald door extra zetten te kopen… het is de eerste / enige keer dat ik iets “koop” in dit spel. Ik zit nu op level 270 (die ook erg moeilijk is).

 1. Facebook pagina: https://www.facebook.com/CandyCrushSaga
 2. Facebook app: https://apps.facebook.com/candycrush

Laatste berichten van Candy Crush Saga:

Candy Crush Saga's Facebook Wall

Candy Crush Saga's Facebook Wall

NEW LEVELS are OUT for Candy Crush Saga on Facebook! Don’t forget to give your feedback and tell us what you think!

Game On! --> http://to.king.com/jsdg


Posted: October 23, 2014, 3:30 pm
To celebrate the launch of Diamond Digger on mobile, @king are giving x5 lucky winners the chance to have a one-off diamond themed nail makeover from leading designer Sophie Robson, acclaimed technician to the stars!

To be in with a chance of winning all you have to do is submit a picture of your own nail art design to our your Facebook Page or Twitter, alongside the competition hashtag #DiggingMyNails, as demonstrated in the picture. Your nail art designs should be either in the theme of diamonds, Diamond Digger Saga, or a theme from the King universe Candy Crush Saga, Farm Heroes Saga, Bubble Witch 2 Saga and Pet Rescue Saga

The competition is open for submissions until 5PM, GMT, on Friday October 24th. The x5 winners will be notified soon after the close of the competition and must be available to be in London on the evening of Tuesday October 28th for the makeover. The makeover will consist of the exclusive nail art design, plus further pampering and gifts.
If you can’t make it down to London, but would still like to enter your makeover picture, King will also be giving away an additional x1 prize of an AZATURE diamond nail polish gift box for their favourite additional entrance. Please mention in your entrance if you can’t make it down and you’ll still be in with a chance of winning.
Good luck!

Terms and Conditions -> http://to.king.com/KMjb


Posted: October 23, 2014, 9:30 am
We all know Tiffi, but who could this be? Play the NEW CANDY CRUSH and find out!

Play Candy Crush Soda here --> http://to.king.com/aeOa


Posted: October 22, 2014, 3:30 pm
Choo Choo! A special train is on its way, loaded with 15 new levels.

Hope you're all ready! http://to.king.com/3OKu


Posted: October 21, 2014, 3:30 pm
For all you Candy Crush lovers - be one of the first to play our sweetest new game Candy Crush Soda Saga

Out now only on Facebook! --> http://to.king.com/d2TPPosted: October 20, 2014, 3:30 pm
Combine Coconut wheels? YEAH! Watch this video to see the SUPERCOOL effects of this candy combo!Posted: October 19, 2014, 3:30 pm
Something amazing is coming soon...Watch this video and let's see who can guess what it is… ;)Posted: October 18, 2014, 3:30 pm
Smile! :)

Fun this way! --> http://to.king.com/WgdF


Posted: October 17, 2014, 3:30 pm
Yes, that's right. There's 15 new levels for Candy Crush Saga OUT NOW!

Game on! → http://to.king.com/j0Gd


Posted: October 16, 2014, 3:30 pm

Posted: October 16, 2014, 1:25 pm
ヽ(•‿•)ノ ♬ Happy Birthday to yoooou! ♬

We would like congratulate everyone celebrating in OCTOBER! Are you one of them?


Posted: October 15, 2014, 3:30 pm
󾔐 Need a gift idea for a Candy Crush enthusiast? We'll just leave this here ;)

Stay tuned to our Facebook fan page or Twitter to participate in our Spun Candy giveaway!


Candy Crush - Spun Candy | Handmade sweets and confectionery in Covent Garden, London
www.spun-candy.com
Hello there Candy Crush fans, and welcome to our Candy Kingdom! We are going to tell you all about how we have transformed our candies in the game into real life, delicious creations. Candy Crush Saga is set in the magically tasty world of the Candy Kingdom. It is here we meet our quirky yet …
Posted: October 15, 2014, 9:00 am
Halloween is around the corner, and so are the new Candy Crush Saga Levels for Facebook!

Watch this video for a sneak peek! ;)Posted: October 14, 2014, 3:30 pm
We think the Japanese TV ad for Candy Crush is very cool! What do you think?

Watch it here!Posted: October 13, 2014, 3:30 pm
It's time for another Twitter giveaway...a very SWEET one!

Stay tuned for more info soon :)

Candy Crush Saga Twitter --> http://to.king.com/Wb0d


Posted: October 12, 2014, 3:30 pm
Keep calm and ...

Play Candy Crush: http://to.king.com/YwHj


Posted: October 11, 2014, 3:30 pm
France, Japan, Spain, India...It doesn't matter where you are, you can always see people playing Candy Crush Saga!

Press play and enjoy the video!Posted: October 10, 2014, 3:30 pm
Hope you’re ready for a full body workout with Tiffi and Minty. Enjoy 15 NEW LEVELS for Candy Crush Saga on Facebook!

Game On: http://to.king.com/jPWz


Posted: October 9, 2014, 3:30 pm
Tweet Tweet! Follow Candy Crush Saga on Twitter, come and say hi!Posted: October 8, 2014, 3:30 pm
Get your workout gear on because new levels are COMING SOON!

Play Candy Crush here: http://to.king.com/QnCZ


Posted: October 7, 2014, 3:30 pm
Check out the beardtastic surprise that our fan MR Beard'O (@danablatchford) shared earlier on Twitter! :D


Posted: October 7, 2014, 12:30 pm
Are you on Instagram? Follow @candycrushsagaofficial for a sneak peek on what’s happening in Candy Crush Saga! ;)Posted: October 6, 2014, 3:30 pm
Remember to claim your Sweet treat with the Daily Booster Wheel!Posted: October 5, 2014, 3:30 pm
Watch another awesome Candy Crush Saga Short movie here!

King Presents: Commuting hassle!

http://to.king.com/eJzhPosted: October 4, 2014, 3:30 pm

 

67 gedachten over “Candy Crush Saga

 1. Catie

  Ik sta voor level 20 moet nu nieuwe vrienden hebben die hebben het level achter mij ook al gehaald maar toch kan ik niet verder, weet jij hoe dat moet ( candy crush)

  Reageren
 2. cogmios

  Het is apart dat het werkt maar als je simpelweg “ADD ME” toevoegt in een comment op de Facebook pagina van Candy Crush dan zijn er altijd wel wat mensen die je toevoegen.

  Deze site is nog vrij vers, ik ben nog aan het denken hoe ik hem ga vormgeven maar ik zet de “add me” sectie iets hoger op de todo lijst, ik heb alleen zeer onregelmatig tijd helaas om deze site te updaten.

  Reageren
 3. Naaz

  Ik zit vast bij level 20
  ik moet meer levels vrij spelen. Het geeft dit aan: Ik moet de volgende episode vrijspelen. Kun jij me helpen?..

  Reageren
 4. Marco

  Ik heb mijn pc opnieuw moeten installeren, nu heb ik het probleem dat als ik Candy Crush wil spelen op facebook dat ik een witte pagina krijg…heeft iemand hier een oplossing voor

  Reageren
  1. Patrick

   Helaas heb ik dit probleem nu ook en ik heb geen nieuwe instalatie gedaan op de laptop. Van het ene op het andere moment werkt het gewoon niet meer

   Reageren
 5. Fabbie

  Hallo, ik wil graag verder met level 35 maar kom niet verder omdat maar 2 vrienden een vrijkaartje hebben gegeven en ik heb er 3 nodig.
  Wil wil mij helpen?:-))

  Gr. Fabbie

  Reageren
 6. m

  wanneer komen de volgende updates uit voor dit spel op android .. bij level 185 houd het op en is het alleen mogelijk om via de laptop te spelen dit is heel erg jammer

  Reageren
  1. Arno

   Alles is te halen zonder te kopen, ik zit zelf nu (vast) in level 305, maar uiteindelijk is alles te doen, met veel geduld en zonder te betalen ;)

   Reageren
 7. kreeft

  ik zit in level 233. Iemand die verder is ? Er komen nu opeens regenboogstrepen over een paar snoepjes waardoor alles vast zit. Wie heeft de oplossing ?

  Reageren
 8. j

  hallo, op mijn pc krijg ik een ander beeld dan op mijn iphone. ik kan het envelopje niet vinden op mijn pc zodat ik mijn gekregen levens niet kan gebruiken. en wat is level 70 ongelooflijk moeilijk :-(

  Reageren
 9. anja

  ik heb een vraag….ik speel candy crush op de PC. Als ik levens krijg van vrienden kan ik die nergens terug vinden…iemand enig idee waar die levens blijven ????

  Reageren
  1. Cindy

   Die levens moet je bewaren in de envelopjes. Als je geen levens meer hebt, kun je de geschonken levens aanbreken. Dat doe je door erop te klikken; vervolgens staan ze in het hartje. Bij 5 levens in het hartje is deze vol.

   Reageren
   1. anja

    nou dat kan dus niet. Als ik candy crush opstart op de computer krijg ik als eerste een schermpje met alle levens die ik gekregen heb. Als ik dat schermpje weg klik met kruisje krijg ik dat schermpje niet meer terug, dus als ik de levens niet accepteer.

    Reageren
    1. eva

     Heb precies hezelfde probleem, bij opstarten zie ik de levens die is gekregen heb maar bij de tijd dat ik ze nodig heb zijn ze nergens meer terug te vinden, en als ik hem opnieuw opstart zijn mijn levens die ik eerder nog in beeld kreeg weg (dit is op de PC en niet via tablet of mobiel)

     Reageren
    2. yntze

     klopt dat is bij mij ook zo, maar een vriendin speelt het op haar mobiel, en daar kun je ze wel terug vinden in een envelopje

     Reageren
 10. senne debaene

  candy crush werkt niet meer op facebook bij mijn vriendin iemand een idee hoe da komt ?????
  is al meer dan een week !!!

  Reageren
 11. Daantje

  Hoeveel vrienden van facebook moeten er levens gevens eer dat je verder kan? Ik heb geen zin om iedere keer 89 cent te betalen…..

  Reageren
 12. Anneke Lugtigheid

  Nou volgens mij ben ik helaas te dom om dit spel te spelen. Haal ik bij level 35 de hoogste score en 3 sterren, dus trots op mezelf, maar heb ik dit niet gedeeld en telt het blijkbaar niet! Moet ik mijzelf gaan verslaan. Joh…dat gaat nooit lukken tenzij ik dingen koop. En dat is nou weer net niet de bedoeling!

  Reageren
 13. Jeroen

  Wanneer ik uitlog op candy crush op de iphone en daarna met een ander facebookaccount in will loggen. logt hij automatisch weer in met het uitgelogde account.
  Weet iemand hier een oplossing voor?
  deinstaleren van beide apps helpt niet.

  Reageren
 14. elif

  Dag ik heb ook een probleem met candy crush saga. Ik zit momenteel lvl 305. Nu kan ik geen levens meer vragen aan mijn vrienden als ik er geen meer heb om te spelen. ik krijg telkens een kadertje (reclame) van heroes saga dat als ik tot level 10 speel ik 5 volle levens en 3 lollies zou krijgen. Ik heb dit spelletje gespeeld maar candy crush pakt het niet. Ik krijg dat reclamebordje maar niet weg. Heb alles geprobeerd apps verwijderen ed. via facebook accountinstellingen. kan iemand me hierbij helpen of weet iemand hier iets over? ik kan geen levens meer vragen en dit maakt het echt lastig.

  Groetjes

  Reageren
  1. a

   Ik heb dit ook..Heb je hier een oplossing voor gekregen?? Ineens kan ik geen vrienden meer vragen terwijl dat anders wel gewoon kon. De knop is veranderd in profiteer of ik moet ook een ander spelletje spelen voor levens!!

   Reageren
 15. Henny

  Heb al 2 dagen een probleem maar krijg geen antwoord. Waarom loopt 316 vast. De snoepjes vallen op elkaar en niet naast elkaar. Er is geen beweging in te krijgen. Alle snoepjes slaan vast.

  Reageren
 16. leonie

  waar kan ik uitzetten dat ik via FB continue updates krijg van de status van vrienden ?
  als ze een level gehaald hebben, maar ook als ze levens vragen. ik wordt er helemaal gek van

  Reageren
 17. Gerina

  Als mij levens op zijn kan ik alleen nog maar levens kopen of een spel spelen zodat ik levens verdien, maar niet meer door vrienden te vragen me te helpen. Weet iemand hoe dat kan?

  Reageren
 18. van eeghem

  ik kan geen levens en kaartjes vragen meer via mijn tablet,zit in 320,krijg wel de lijst met vrienden,maar kan niks aanklikken,dus kom niet verder,hoe kan dit?

  Reageren

Reageren / Deel Tips / Vrienden Nodig / Vragen